45+ werk toekomst bewust!


marion 03 april, 2019

45+ werk toekomst bewust!

gratis loopbaanadviestraject

Realiseer jij je dat je op je 45ste op de helft van je loopbaan bent. De meeste zullen nog zo’n 23 jaar doorwerken en als je op je 22ste begon met werken ben je precies op de helft. Nooit te oud voor een ontwikkeltraject, dus voor iedereen van 45 jaar of ouder.

Tijd om een stil te staan bij hoe jij plezier houdt in je werk. Wat verwacht je van de toekomst en zijn de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt nog steeds de dingen waar je blij van wordt?

Om je heen zie je de arbeidsmarkt snel veranderen, weet jij hierin hoe je eigen weg en aansluiting te vinden?

 

Neem het heft in eigen hand en DOE een LOOPBAANCHECK!

 

Wat biedt de loopbaancheck?

De LOOPBAANCHECK bestaat uit 3 onderdelen, een begeleid zelfonderzoek, een werkveld oriëntatie en een ontwikkelplan. Daarbij word je ondersteund om kritisch naar jezelf te kijken. Aan het eind van het traject heb je een realistisch uitvoerbaar toekomst plan in handen.

Wat kost het je?

Aan iedereen van 45 jaar of ouder biedt de overheid de mogelijkheid voor een kort lopend loopbaanadvies traject waarbij je een eigen loopbaanplan maakt met hulp van een gecertificeerd loopbaancoach.

  • Je betaalt niets! Dat wil zeggen ’je betaalt het traject via je belastingcenten’, de coach vraagt, met jouw toestemming, een subsidie.
  • Het traject zal bestaan uit 3 individuele bijeenkomsten van 1,5 uur en een drijfverenanalyse.

of

  • Je kan kiest om te starten met een groepsbijeenkomst van 3 uur, met maximaal 4 personen en daarnaast nog 2 individuele bijeenkomsten van 1,5 uur.

Meer info:

Heb je belangstelling voor een LOOPBAANCHECK neem dan contact op met Marion Glaudemans van BUUT coaching uit Oosterbeek per email: marion@buuthrm.nl of tel: 0654902277

Voor Leidinggevenden is er een workshop waarin je handvatten ontvangt voor het begeleiden van loopbaan vragen van je 45+ medewerkers. Deze workshop kan ook incompagny gegeven worden.