Opdrachtschets in notendop


Staging 10 december, 2017

Opdrachtschets in notendop

Bij deze opdrachtgever kwam ik binnen voor een vraagstuk om het HRM beleid te vernieuwen en de laatste fase van de organisatieverandering te voltooien.

Eenmaal binnen kwamen er nog vele andere vraagstukken op mijn pad, want beleid veranderen vraagt ook om het aanpassen en implementeren van de instrumenten. Bij een organisatieverandering zie je vaak onrust onder het personeel die zich moeten verhouden met de nieuwe verwachtingen. In overleg is de opdracht aangepast en de termijn van inzet verlengd. Flexibel inspelen op dat wat de klant nodig heeft is kenmerkend voor BUUT. Het is belangrijk dat de klant iemand heeft waarmee hij kan sparren en die taken kan uitvoeren.

Zo heeft BUUT zich voor deze opdrachtgever, naast de organisatieverandering, ook ingezet voor het terugdringen van het ziekteverzuim, de selectie van een nieuwe bedrijfsarts, afspraken gemaakt voor de vernieuwing van het functiegebouw, een aantal vaststellingsovereenkomsten begeleid, met teams gewerkt aan de gewijzigde taakverdeling en ondersteund met vele kleine enĀ  grotere vragen die er leefden bij het bestuur, de managers, HRM adviseur en medewerkers.

 

NEEM CONTACT OP